EVENIMENT DE INFORMARE LA LICEUL TEHNOLOGIC MACIN

in cadrul proiectului POCU/711/6/14/134786

PRACTICA IN TERITORIUL ITI DELTA DUNARII

In data de 09.09.2022, ora 1200 a avut loc in localitatea Macin, in incinta Liceului Tehnologic Macin cel de-al treilea eveniment de informare in cadrul Activitatii A1.1 Organizarea si derularea programelor de invatare la locul de munca.

            In cadrul evenimentului au fost diseminate informatii cu privire activitatile proiectului “Practica in teritoriu ITI Delta Dunarii”.

            In prima parte a evenimentului, managerul de proiect a oferit informatii generale despre proiect si obiectivul general acestuia.

            Fiecare din cele 4 activitati ale proiectului au fost descrise de manager, au fost disseminate materiale, pliante si au fost purtate discutii libere cu cei prezenti in sala. De asemenea, au fost punctate si realizarile acestui proiect, au fost prezenti si fosti elevi din clasele terminale. Acestia le-au comunicat celorlalti elevi prezenti in sala, daca va mai fi un astfel de proiect in cadrul Liceului, sa profite si sa se inscrie, deoarece nu au nimic de pierdut, au doar de castigat.

Ce au castigat, elevii grupului tinta?

  • Experienta
  • Premii ce au constat in telefoane mobile
  • Posibilitatea consilierii si orientarii in cariera

Pentru cei care nu au reusit sa fie prezenti in sala, prin acest articol reamintim tuturor care sunt rezultatele proiectului la finalul acestuia.

Rezultate preconizate

POZE EVENIMENT

”Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

”Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro