APLICATIA INFORMATICA a devenit complet functionala.

Asociatia Grup de Actiune Locala Lunca Joasa a Siretului, vine cu vesti bune din cadrul proiectului POCU/711/6/14/134786 pe Activitatea A4. Activitati de sprijin a sistemului de invatare la locul de munca.

Incepand cu luna mai aceasta a devenit activa, toti elevii, agentii economici si factorii interesati pot accesa platforma www.galljs.ro

Cine poate utiliza Platforma Informatica?  

Atunci cand participantii la proiect isi sustin opiniile si actiunile, comunitatea noastra devine mai sigura si mai responsabila. De accea, este necesar sa faceti urmatoarele:

  • Utilizati numele pe care il folositi in viata de zi cu zi.
  • Furnizati informatii exacte despre dumneavoastra;
  • Creati un singur cont si folositi cronologia in scopuri personale
  • Nu comunicati parola dumneavoastra, nu acordati altora acces la contul dumneavoastra in cadrul Platformei informatice si nu transferati contul care va apartine altei persoane (fara permisiunea noastra).
Ce puteti sa distribuiti si sa faceti in cadrul Platformei Informatice ?  

Dorim ca toti participantii sa utilizeze platforma informatica pentru a se exprima si a distribui continut important pentru ei.

Cu ajutorul acestei aplicatii informatice va putea fi realizata comunicarea, informarea si sprijinirea celor trei factori interesati (elevi – angajatori- institutii de invatamant).

Platforma informatica dezvoltata in cadrul proiectului POCU 711/6/14/134786 “Practica in teritoriul ITI Delta Dunarii” permite factorilor interesati (elevi, agenti economici, cadre didactice) sa comunice in mod eficient, sa poata publica lucrari stiintifice sau sa coordoneze stagiile de practica intr-un mod cat mai eficient.

VA ASTEPTAM SA VIZITATI PLATFORMA INFORMATICA SI SA VA INREGISTRATI INTR-UN NUMAR CAT MAI MARE!!!

Întocmit,

Munteanu Georgiana

”Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

”Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro