EVENIMENT DE INFORMARE LA LICEUL DIMITRIE CANTEMIR DIN BABADAG in cadrul proiectul POC/711/6/14/134786 PRACTICA IN TERITORIUL ITI DELTA DUNARII

In data de 17.02.2022, ora 11 a avut loc in localitatea Babadag, in incinta Liceului Dimitrie Cantemir din Babadag al doilea eveniment de informare in cadrul Activitatii A1.1 Organizarea si derularea programelor de invatare la locul de munca.

            In cadrul evenimentului au fost diseminate informatii cu privire activitatile proiectului “Practica in teritoriu ITI Delta Dunarii” si la modalitatea de inscriere si participare la aceste activitati.

            In prima parte a evenimentului, managerul de proiect a oferit informatii generale despre proiect si obiectivul general acestuia.

            Fiecare din cele 4 activitati ale proiectului au fost descries de manager, au fost disseminate materiale, pliante si au fost purtate discutii libere cu cei prezenti in sala.

Pentru cei care nu au reusit sa fie prezenti in sala, prin acest articoll reamintim tuturor care sunt rezultatele proiectului la finalul acestuia.

Rezultate preconizate

POZE EVENIMENT

Întocmit,

Munteanu Georgiana

”Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

”Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro