RETROSPECTIVA ASUPRA PROIECTULUI POCU/711/6/14/134786 PRACTICA IN TERITORIUL ITI DELTA DUNARII

Pana in prezent echipa de implementare din cadrul proiectului “Practica in teritoriul ITI Delta Dunarii POCU/711/6/14/134786” a semnat un protocol de colaborare cu Liceul Tehnologic Macin.

Elevii claselor a XI a A, a X a C si a X a D de la Liceul Tehnologic Macin vor beneficia de stagii de practica si vor primi din partea asociatiei kit-uri de practica ce vor contine:

  • 1 Rucsac personalizat
  • 1 Penar tip borseta
  • Caiet A 4 personalizat
  • Pix personalizat
  • Agenda A5 personalizata

În cadrul stagiilor de practică, aceștia vor beneficia de demonstrații cu privire la procesele de desfasurare a produselor.

Vor dobândi cunoştinţe tehnice, vor fi angrenaţi în rezolvarea de probleme concrete, vor fi formaţi în spiritual economiei de piaţă, vor dobândi cunoştinţe, deprinderi şi abilităţi specific practicării viitoarei profesii. Agenţii economici participanţi au ocazia să cunoască tineri talentaţi, care pot deveni angajaţii companiilor după finalizarea studiilor.

În această lună vom mai adauga în portofoliu încă un protocol ce va fi semnat cu unitatea de învățământ Liceul Dimitrie Cantemir din Babadag.

Astfel, pentru a demara procesul de organizare a stagiilor de practică, experții mobilizați în cadrul proiectului vor identifica noi agenți economici care să fie în conformitate cu necesitățile și specializarile elevilor care vor accepta să facă parte din proiectul Practica in teritoriul ITI Delta Dunarii POCU/711/6/14/134786.

De asemenea informam pe toti factorii interesati ca a fost finalizata aplicatia informatica, necesara comunicarii, informarii si sprijinirii celor 3 factori interesati (elevi, angajatori, insitutitii de invatamant.

Invitam toti factorii interesati sa se inscrie pe aceasta platforma www.galljs.ro , pentru a vizita aplicatia informatica.

”Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

”Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro