Stagiu de practică prin proiectul POCU 711/6/14/134786 Practica in teritoriul ITI Delta Dunarii

„Practică pe bune

Mesaj către elevii din grupul țintă

Știm cât de importante pot fi primele experiente în cariera dumneavoastră profesională și știm că, deseori, acestea pot stabili cursul carierei dumneavoastră viitoare. De aceea ne concentrăm pe dezvoltarea și progresul dumneavoastră.

OFERTA POTRIVITĂ PENTRU FIECARE

Stagiu de practică potrivit pentru fiecare situație: Fie că este un loc de muncă pe perioada verii sau pentru o perioadă mai scurtă, în producție sau într-un departament specializat – cu noi aveți ocazia de a arunca o privire în culise.

Sunteți elev și interesat să va anagajati?

Noi suntem dornici să vă arătăm ce înseamnă activitatea profesională, în timp ce dumneavoastră vă concentrați pe încheierea studiilor sau pe redactarea lucrărilor de final de studii.

     PERSPECTIVELE DUMNEAVOASTRĂ

 În calitate de stagiar, ar fi ideal să lucrați cu partenerii nostri de practica o perioadă. Pe lângă definirea unor țeluri, veți primi un mentor, feedback regulat și o evaluare de final a performanței și a potențialului. Obiectivul nostru este să oferim un loc de muncă cu normă întreagă cât mai multor  elevi, viitori profesioniști, specialiști și experți tineri, care au făcut stagiul de practică la partenerii care au contract de colaborare cu Asociatia GRUP DE ACTIUNE LOCALA „LUNCA JOASA A SIRETULUI” pe perioada derularii proiectului „ Practica in teritoriul ITI Delta Dunarii”, si nu numai.

INTERACȚIUNE

Este important ca stagiarii noștri să interacționeze în mod adecvat cu colegii profitând de timpul petrecut aici. Prin urmare, oferim o procedură de inducție completă cu echipa de implementare și activități special concepute pentru stagiari. Împreună veți înțelege mai bine modul în care funcționează  fiecare societate partenera în care vă desfășurați activitatea și vă veți cunoaște mai bine cu potentialul viitor angajator.

AVANTAJELE DUMNEAVOASTRĂ

Veți descoperi numeroase aspecte și arii de activitate. Veți învăța modul în care funcționează o companie activă pe plan global și veți dobândi o experiență profesională valoroasă. Bineînțeles că și noi vă vom cunoaște mai bine și  impreuna cu partenerii nostri de practica vă vom putea oferi pregătire pentru o poziție viitoare, bazată pe punctele forte și abilitățile dumneavoastră.

 Un stagiu de practică stagiu de practică prin proiectul nostru oferă multe oportunități pentru viitor si poate fi primul pas către un viitor de succes!

Deasemenea  iti oferim posibilitatea sa participi la activitatea de consiliere si orientare profesionala care:

– iți sugerează şi îndrumă autocunoaşterea,

–  iti echilibrează raportul dintre aspiraţii, capacităţi, posibilităţi;

– te va ajuta sa previi inadaptarea  profesională;

– intervine pentru reducerea, eliminarea şi corectarea indeciziilor;

–  iti întăreşte opţiunile şi deciziile corecte;

– te  pregăteşte pentru a face faţă cerinţelor impuse de piaţa muncii şi a trăi satisfacţia muncii.

Si nu in ultimul rand…vei participa la un concurs cu premii.

Prin organizarea acestui concurs de meserii si in consecinta prin premiile acordate ne dorim sa contribuim la scaderea ratei abandonului scolar, la cresterea prezentei la scoala si chiar la stimularea performantei scolare.

Participarea la concurs este deschisa tuturor elevilor din grupul tinta, respectand principiul egalitatii de sanse si non discriminarii.

Concursul va dispune de o comisie de organizare care este formata, respectand prevederile din regulament.

In urma concursului, 40 dintre cei mai buni elevi vor primii premii, in baza unei metodologii avizate de Coordonator si aprobate de Manager.

Daca te-am motivat…

alege sa participi la activitatile proiectului nostru POCU 711/6/14/134786 Practica in teritoriul ITI Delta Dunarii

Întocmit,

Munteanu Georgiana

”Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

”Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro