Invitatie Agenti Economici

A început școala, am început și noi recrutarea. Recrutăm elevi din unități de învățământ cu profil tehnologic, școli profesionale, școli postliceale, din județul Tulcea si nord-ul județului Constanța, dornici să participe la activitățile proiectului, care includ stagii de practică, consiliere și orientare în carieră, activități de dezvoltare personală, îmbunătățirea cunoștințelor financiare și de TIC și multe altele. În paralel, identificăm agenți economici care să se potrivească profilelor de învățământ ale elevilor, în vederea încheierii de parteneriate pentru organizarea de  stagii de practică.

Invităm firmele interesate să primească elevi în practică să ne trimită scrisoarea de intenție completată la adresa gal_ljs@yahoo.com.

Ce beneficii au firmele în urma acestei colaborări:

–             Oportunitatea de pregătire practică a unor elevi selectați deja în cadrul proietului;

–             Posibilitatea oferirii unei pregătiri practice în rândul grupului țintă adaptate cerințelor activității economice desfășurate de societatea dvs.;

–             Remunerarea din bugetul proiectului a activității depuse de către un mentor/tutore desemnat de dvs. care să pună la dispoziția practicanților tot ceea ce este necesar valorificării cunoștințelor teoretice primite de practicant în cadrul procesului de instruire;

–             Degrevarea de cheltuieli logistice privind asigurarea participării grupului țintă la stagiile de practică

–             Oportunitatea cunoașterii unor tineri muncitori, talentați, care pot deveni angajații dumneavoastră după finalizarea studiilor, precum și posibilitatea dezvoltării unor relații de colaborare pe termen lung cu aceștia.

–             Menținerea parteneriatului pentru viitoare colaborări atât cu unitațile de învățământ implicate în proiect, dar și cu Asociația Grup de Acțiune Locală “Lunca Joasă a Siretului”.

Menționăm că agenții economici mai poate beneficia de o serie de avantaje prin încadrarea în muncă a persoanelor cu vârste cuprinse între 16 și 29 ani prevăzute în Legea nr.76/2002, privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.

Vă așteptăm alături de noi!

Lista de documente:

Invitație de colaborare
Scrisoare de intenție

”Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

”Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro